آشنایی با خواص چای نعناع فلفلی

به گزارش وبلاگ عینک پرادا، چای نعناع فلفلی راهی خوشمزه و دلچسب برای تقویت سلامت کلی شما به شمار می رود، چرا که این چای از توانایی بهبود هضم، کاهش درد و از بین بردن التهاب برخوردار است.

آشنایی با خواص چای نعناع فلفلی

آشنایی با چای نعناع فلفلی

اکنون وقت آن رسیده که بدانیم چای نعناع فلفلی - این معجزه کارگر- دقیقاً چیست؟ از نام آن آغاز می کنیم: چای نعناع فلفلی در واقع کمی بدشانس است. در بسیاری از دمنوش های نعناع فلفلی که از فروشگاه خریداری می کنید، برگ چای وجود ندارد، و این برای بسیاری از فوایدی که در زیر مشاهده خواهید کرد، چیز خوبی است. از آنجا که چای نعناع فلفلی اغلب برای تسکین استرس و آرامش استفاده می گردد، قطعا دارای کافئین نمی باشد.

اما یکی دیگر از دلایل اینکه ما چای نعناع فلفلی را دوست داریم این است که آن تهیه آن بسیار راحت است. نعناع گیاهی است که کاشت و رشد آن ساده است - در حقیقت، سخت ترین چیز در خصوص پرورش نعناع، حفظ آن از در برابر حمله چیزهای دیگر است.

نعناع در مکان های خنک و تاریکتر رشد می نماید، بنابراین می توانید آن را در گلدان یا در سایه یا در باغچه گیاهان داخل سالن خانه تان بکارید. اطمینان حاصل کنید که حداقل هفته ای یک اینچ آب به آن می رسانید.

هنگامی که نعناع را رشد داده و آماده جمع آوری و خشک کردن آن برای چای هستید، آن را صبح زود برداشت کنید. برگهای نعناع را در مکانی تاریک آویزان کنید تا کاملاً خشک گردد، سپس آنها را جمع آوری نموده تا موقع شستن فرابرسد.1

این چای به خاطر تسکین دهندگی شناخته شده است، اما این چای که به طور گسترده ای در دسترس است چه فواید دیگری برای بدن دارد؟ بیایید بعضی از کاربردهای دارویی چای نعناع فلفلی را در ادامه آنالیز کنیم.

کاهش تبهنگامی که در خصوص اثر شدید و خنک نمایندگی منتول فکر می کنیم، همواره به یک فنجان چای داغ فکر نمی کنیم. با این حال، چای نعناع فلفلی به عنوان جزء اصلی دارای منتول است، بنابراین نوشیدن چای می تواند موجب عرق بیرونی گردد، در حالی که منتول از درون بدن شما را خنک می نماید. این مسئله عمدتا تب را قطع می نماید و ناراحتی و التهاب مرتبط با تب را کاهش می دهد.

بهبود فرایند هضمروغن نعناع فلفلی و چای نعناع فلفلی هزاران سال است که برای بیماری های مختلف گوارشی و دستگاه گوارش، مورد استفاده قرار گرفته است. شواهد باستان شناسی در واقع نشان می دهند نعناع فلفلی 10000 سال به عنوان مکمل غذایی استفاده شده است. چای نعناع فلفلی به عنوان یک کارمیناتیف در نظر گرفته میگردد زیرا به جابجایی گاز در بدن یاری میکند و بنابراین گاز در بدن جمع نمیگردد و نفخ، گرفتگی و ناراحتی معده ایجاد نمیگردد. این چای بعلاوه موجب تحریک جریان صفرا (انتقال صفرا از کیسه صفرا به روده) می گردد تا اندازه و عملکرد هضم را افزایش دهد و حرکات روده سالم را بهبود می بخشد.

این چای تنها یک کارمیناتیف نیست بلکه یک ماده ضد درد نیز هست، بنابراین درد ناشی از گرفتگی، نفخ و سوءهاضمه را کاهش می دهد. این ویژگی به علت اثر آرام بخش آن روی روده و عضلات صاف دستگاه گوارش است. اسهال، سندرم روده تحریکپذیر (IBS) و یبوست میتوانند با این چای درمان شوند، زیرا کل سیستم را به سطح فعالیت مطلوب میرساند.

پیشگیری از تهوع و استفراغوقتی صحبت از بیماری به میان می آید، چیزهای اندکی ناخوشایند مانند تهوع به فکر خطور مینمایند. چای نعناع فلفلی ضد اسپاسم است، بنابراین احتمال بروز استفراغ و حالت تهوع حتی در خصوص بیماری حرکت در قایق یا هواپیما را کاهش می دهد. بعلاوه باعث کاهش درد شکم و آرامش در ارتباط با بیماری حرکت با خواص ضد التهابی آن می گردد.

درمان اختلالات تنفسیچای نعناع فلفلی به عنوان یک ضد اسپاسم، می تواند احساس تحریک نمایندگی که موجب سرفه می گردد و به موجب آن بیماری تنفسی تشدید میگردد، را از بین ببرد. با شل کردن عضلات گلو و قفسه سینه، می توانید علائم سرماخوردگی و آنفولانزا را از بین ببرید.

تقویت سیستم ایمنیچای نعناع دارای خواص ضد باکتری علیه باکتری هایی است که باعث بیماری هایی مانند تب، سرفه و سرماخوردگی می شوند. نوشیدن این چای خوشمزه نه تنها میتواند به شما در درمان علائم بیماری یاری کند، بلکه از مریض شدن شما نیز جلوگیری می نماید. بعلاوه وجود عناصر کمیاب ویتامین B، پتاسیم، آنتی اکسیدان ها و کلسیم در این چای می تواند به جذب مواد مغذی برای مبارزه با بیماری ها و عملنمودهای لازم برای سالم نگه داشتن بدن شما، یاری کند.

از بین بردن نفس بدبوطعم قوی منتول و خاصیت ضد باکتریایی چای نعناع باعث می گردد که این چای روشی ایده آل برای بهبود بوی نفس شما باشد. عنصر ضد باکتری، میکروب هایی که می توانند منجر به هالیتوز (بوی بد دهان) شوند را از بین می برد، در عین حال منتول موجود در این چای بوی نامطبوع را از بین می برد و نفس شما تازه و پاک می گردد!

کاهش وزنعطر روغن نعناع و اجزای ارگانیک آن می توانند به شما در کنترل اشتها یاری نمایند، بنابراین می توانید پرخوری را کاهش دهید، و بنابراین از چاقی جلوگیری میگردد.

کاهش اندازه استرسخاصیت آرامش بخشی طبیعی یا خاصیت ضد اسپاسم منتول به شما یاری می نماید از استرس روحی رهایی یابید. ماهیت ضد التهابی می تواند فشار خون و درجه حرارت بدن را کاهش دهد و به شما اجازه می دهد تا آرامش پیدا کنید و استرس از شما دور گردد. این بخشی از دلایلی است که چرا روغن نعنا فلفلی تا این حد در آروماتراپی محبوب است و اثرات چای نعناع فلفلی نسبتا مشابه روغن آن است است.2

طرز تهیه دمنوش نعناع فلفلییک چای خوشمزه، با اندازه کم کالری و کافئین است. که در هر ساعت از روز می توانید از خوردن آن لذت ببرید.

برای تهیه دمنوش نعناع فلفلی:

2 فنجان آب را به جوش بیاورید.

حرارت را خاموش نموده و یک مشت برگ نعناع فلفلی را به آب اضافه کنید.

به مدت 5 دقیقه بجوشانید.

چای را صاف کنید و بنوشید.

می توانید با کمی عسل، شیرین کنید.3

رعایت احتیاطاگر چه چای نعناع فلفلی قدرتمند است و از طیف گسترده ای از فواید سلامتی برخوردار است، باز هم عوارض جانبی احتمالی برای خوردن این چای وجود دارند. منتول می تواند به عنوان یک ماده آلرژی زا برای بعضی افراد عمل کند و در بعضی دیگر باعث سوزش سر دل گردد. هر دوی این واکنش ها به طور معمول خفیف هستند اما مشاوره با پزشک در خصوص آلرژی احتمالی ایده خوبی است. پس در خصوص مصرف آن رعایت احتیاط لازم است. مقداری از برگ های نعناع فلفلی را بردارید و آنها را دم کنید و از خواص آن لذت ببرید.1

پی نوشت:

1.www.sabkesalamati.com

2.www.rastineh.com

3.www.blog.karafsapp.com

منبع: راسخون

به "آشنایی با خواص چای نعناع فلفلی" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "آشنایی با خواص چای نعناع فلفلی"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید